Tot El Camp

Gagyiposzt

2017. október 01. - johneagle001

gagyi.jpeg

Ha mást nem, a neten bizonyára többeknek volt már „szerencséje” olyan termékismertetőhöz, amelynél a termék készítői (a messzi Ázsiában) nem vették a fáradságot, hogy profi fordítót alkalmazzanak, hanem költségkímélő célzattal „rámentek a tutira”, azaz bepötyögték anyanyelvükön a tájékoztató szövegét, majd nyomtak egy ’fordítás’ gombot a gugliban. Aki találkozott már ezzel, tudja, mi lesz az eredménye, aki pedig nem, olvassa el (ezt) a posztot (is).

Az elmúlt tizenkétszer, List Palmas nem tudott legyőzni minket, csak négy rajzot, különben nyertünk. Sok. Gyakran. És mivel Last Palmas 2015 óta van az első osztályban, mindig nyertünk. Nem lenne meglepő, ha ez a helyzet. A fordított az annál több. Mivel a Kamp New utolsó két alkalommal hét gólt szereztünk, miközben kaptunk egyet.

barca_palmas_1.jpg

A győzelem további kiegészítése az, hogy harminc évvel ezelőtt láttuk utoljára, de ha otthoni vereséget keresünk, akkor összesen százkilencvenhat napra kell visszatérnünk a naptárba. Nemrégiben visszatérve Lest Palmas nem tudott nyerni az elmúlt húsz mérkőzésen, három számlálóval számolva, hogy hányszor vettek haza nulla pontot.

Jelenlegi keretünkben csak egy játékos talált célt minden alkalommal Les Palmason, és hiába minden játékos Messiban fogott, mert nem. Ez baromság. De Messi nem hagyja ki a mérkőzést, minden szezonban kilencet kirúgott, míg Lust Palmas összesen tízen volt. És ahhoz, hogy kitöltsék a helyet valamivel, egy másik statisztika érkezik Messiból, aki az, aki a legsikeresebb bajnokságokkal rendelkezik a bajnokságban. Tavaly az idén Neymarral kellett versenyezni, mert az általa ismert okok miatt ez már nem a tény.

luis-suarez-barcelona-las-palmas_3418783.jpg

Lost Palmas, Papagáj-szigetek, pálmafák, kender. Ez vár ránk most, és akkor jön a nemzeti szünet, ahol a Messire a szokásosnál nagyobb, tekintettel arra, hogy Argentínának össze kell állnia, ha el akar menni a következő évre. A nemzeti szünet után pedig kiderül (vagy nem), hogy hol helyezkedhessünk el az idei bajnokságban. Visszatérve az Atlético-ra.

Hispán párbaj, 7. kör:

FC Bercanola – UD Los Paslam

Televíziókészülék: Testmozgás2, 16:15

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása