Tot El Camp

Itt a lé a tét

Bajnokok Ligája – 6. játéknap: FC Barcelona - Sporting

2017. december 05. - Bendak

maxresdefault_3.jpg

Semmi más. Azért, mert Ernőbá ezt patikamérlegen grammra kimérte. Azért, mert  olyan szinten kicentiztük a BL idei kiírásának csoportkörét, amelynél maga Szergej Bubka sem tudta volna jobban. Volt azért ebben munka, pech, és mák is ahogy köll, de a lényeg, hogy a továbbjutás már a batyuban, így hangya bácsi ma este amolyan maszturbatív jelleggel rotálhat Mátyásék ellen. Villámbeharang:

A józanész azt diktálná, hogy pihentessünk, spóroljunk, s engedjük Depardiue-t és Aleix Vidalt kéz a kézben, egy tét nélküli meccsen had futéroljanak kedvükre, mint hülyegyerekek a parkban.. másrészt viszont ott a presztízs, ott a della, amit a győzelem hozna, és persze nehogy már egy Matyiő oltson le minket idehaza, mint a csikket egy pofa sör után.

Mivel vendégeink az utolsó szalmaszálként kapaszkodnak majd a három ponthoz, garantálható, hogy Jézus bácsi a legkeményebb kezdőjét pakolja majd fel a mágnestáblára. A legerősebb kezdőben pedig helyet kap majd minden bizonnyal az a Gelson Martins is, akit – spanyol források szerint – több topklub mellett a Barca is élénken figyel. Az első meccs után az máris lejött, hogy a srácnak nem sűrűn vannak gondjai a sebességi fokozatokkal, ráadásul a labdát is egészen ügyesen terelgeti akár védővel is a nyakán.

download.jpg

Liverpool lesz ebből, meglássátok faszikáim

Akinek még szentelnék egy bekezdést, az természetesen nem más, mint Mátyás, a magasságos. Kapott nálunk szerencsétlen hideget-meleget, (sokszor nem érdemtelenül), de az tagadhatatlan, hogy egy csupaszív, a pályán a belét is kifutó, rémegyszerűen szimpatikus fickó, aki nagyon úgy fest 34 éves korára megtalálta a számára tökéletes közeget. Edzője, a feljebb már említett Jorge Jesus sem röstellte dícsérni, és valljuk meg, az első mérkőzésen látottak, valamint a Portugáliából érkező hírek alapján teljesen jogosan.

Már ez megért 20 milliót..

Ernőbában egyrészt felmerülhet a kérdés: mennyire akarjuk a győzelmet? A csoportelsőséghez nem fog hiányozni, a kulcsjátékosokat lehetne pihentetni, bónuszként pedig a cserék is végre kirohangálhatnák magukat értelmes ellenfél ellen is. Másrészt viszont ott van azért az ember kobakjában, hogy ez mégiscsak az FC Barcelona. Az FC Barcelonának pedig kutya kötelessége mindig a győzelemre játszani.

Várható kezdők:

FC Barcelona: Cillessen, Alba, Digne, Piqué, Semedo, Gomes, SR, Denis, Messi, Vidal, Paco

Sporting: Rui Patricio, Conszentráló, Mathieu, Coates, Piccini, Battaglia, William Carvalho, Fernandes, Gelson Martins, Acuna, Bas Dost

Kezdés: 20:45

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása