Tot El Camp

Pillangóhatás - TEC anno

2017. február 22. - vigvik

Mint már írtuk, a régi posztok csak részben, jobbára képek nélkül mardtak meg, s teljes helyreállításra sajnos nincs kapacitásunk. Ezért úgy döntöttünk, hogy néhány személyes kedvencünket azért "megmentjük", és újra publikáljuk, a lehetőségekhez mérten az eredeti formájában. A blog bizony megdöbbentően öreg, így bizonyára sok olyan olvasó van, akiknek ezek a posztok teljesen újak lesznek. A többiek meg reméljük nem haragszanak meg ezért, és kellemes nosztalgiával olvassák majd őket. Nem is szaporítom a szót, jöjjön a TEC anno sorozat első darabja.

butterflyeffect.jpg

Egy klubnak szurkolni, egy csapatért rajongani sok tekintetben hasonlít a szerelemhez. Hajlamos az ember csak a jót látni a rózsaszín szemüvegén keresztül, és minden egyébről elfeledkezni. Persze a hétköznapi apró-cseprő ügyeken időnként a legnagyobb harmóniában élő párok is összekapnak, de a "te meg a koleszban 'szal mostál fogat minden este" típusú megjegyzések azért tabunak számítanak. Mi most - némileg szentségtörő módon - mégis teregetünk egy kis szennyest a múltból. A történet egyrészt tanulságos, másrészt természeténél fogva nem igazán közismert.

Tovább

Hullaszag

043_dpa-pa_1050_88258517hdf.jpg1–1-nél már megvolt a poszt címe, és egy fasza felütés is. A 11-es után viszont újra kellett gondolnom az egészet, mert ha nehezen is, de nyertünk és maradtunk másodikak. A játékosok egyéni értékelésén finomítottam, és magasabb pontszámokat adtam. De jobban belegondolva... változtatott valamit, hogy nyertünk? Tartjuk a lépést a Sevillával és még van egy halvány esélyünk a bajnoki címre, de ezektől eltekintve valami nagyon nincs rendben a csapat öltözőjében.

Tovább

Edző verbunkos – magyar táncok

Ki legyen Lucho utódja?

kispad.jpg

Nyomorúságos lemaradásban vagyunk. Minden magára valamit adó Barca oldal, fórum, blog, daláregylet sorra vette már Luis Enrique potenciális utódjelöltjeit, csak mi nem. Negligens egy banda vagyunk, ez köztudomású, de a jobb később mint soha elvén, itt vannak a jelöltjeink.

Stílusosan 10 + 1.

 

Tovább