Tot El Camp

Lassan, de biztosan

2017. október 15. - Bendak

leo_3.jpg

Atletico Madrid - FC Barcelona 1-1

Volt aki óvatosan, volt aki optimistán, s volt, aki minden mindegy alapon ült a le meccset nézni tegnap este, s tulajdonképpen mind a három (Barca) szurkoló típus megkapta, amire számított. Egyrészt szemmel látható, hogy ez a csapat még mindig kissé csonka, s sokszor valóban csak Messi zsenijének köszönhetjük azt a kis(?) pluszt, amivel az ellenfeleink fölé tudunk nőni, másrészt pedig sikerült eljutununk a mérkőzés elején magunknak feltett „Hogy a fenébe fogunk itt ma gólt szerezni?” kérdéstől, a mérkőzés végén feltett: „Hogy a fenébe nem tudtunk nyerni?” kérdésig.

Tovább

Gagyiposzt

gagyi.jpeg

Ha mást nem, a neten bizonyára többeknek volt már „szerencséje” olyan termékismertetőhöz, amelynél a termék készítői (a messzi Ázsiában) nem vették a fáradságot, hogy profi fordítót alkalmazzanak, hanem költségkímélő célzattal „rámentek a tutira”, azaz bepötyögték anyanyelvükön a tájékoztató szövegét, majd nyomtak egy ’fordítás’ gombot a gugliban. Aki találkozott már ezzel, tudja, mi lesz az eredménye, aki pedig nem, olvassa el (ezt) a posztot (is).

Tovább

Impressziók

Bajnokok ligája 2. játéknap: Sporting - FC Barcelona 0-1

 vssporting.jpg

Sporting - Barca 0-1

Meg tudom érteni azokat, akik elégedetlenek voltak a csapat játékával, mondván nem volt elég “látványos”. Barca szurkoló vagy, a világ legjobb játékosával a csapatodban. Ehhez vagy hozzászokva, ezért (is) szerettél bele a csapatba… vagy nem. Ugyanakkor egyetértek azokkal is, akik fújtak kettőt a meccs a után, és azt mondták: Na, nem volt ez rossz!

Tovább