Tot El Camp

Híres szimpatizánsok

2011. október 10. - ladlac

Sajnos a válogatott szünet már nem sok izgalmat tartogat számunkra, egy hetet azonban még ki kell bírnunk Xaviék nélkül. De hogy addig se maradjunk Barca (mez) nélkül, összegyűjtjük azokat a híres embereket, akik vagy többé, vagy kevésbé, de szimpatizálnak a csapattal, és legalább egy fotó erejéig maguknál tartják a szent mezt.

Sajnos a válogatott szünet már nem sok izgalmat tartogat számunkra, egy hetet azonban még ki kell bírnunk Xaviék nélkül. De hogy addig se maradjunk Barca (mez) nélkül, összegyűjtjük azokat a híres embereket, akik vagy többé, vagy kevésbé, de szimpatizálnak a csapattal, és legalább egy fotó erejéig maguknál tartják a szent mezt.

 

Kobe Bryant (kosárlabdázó)

A Lakers-szupersztár a Ronaldinho-korszakban szerette meg a csapatot, de a brazil eligazolása után is maradt a csapat mellett. Manapság egy Messi-poszter van kirakva a szekrényében...

Chad Ochocinco (NFL játékos)

Az idei nyaralását Spanyolországban töltötte, először CR-rel haverkodott Madridban, beszólt a fél Barcának, de később rájött, hogy kinek menőbb mostanában szurkolni. Naná, hogy Barcelonában Piquével jött ki a legjobban, beült a Betis meccsre, és még egy Audi Q7-est is kapott az egyik szponzortól.

Tony Parker (kosárlabdázó)

Thierry Henry egyik legjobb barátja, így nem kérdéses, hogy kinek a mezét vette fel.

Jorge Lorenzo (MotoGP versenyző)

A királykategória 2010-es világbajnoka tavaly egy különleges fényezésű sisakkal teljesítette a Katalán Nagydíjat.

Snoop Dogg és 50 Cent (rapperek)

Henry közismerten szeretni a hip-hop műfaját, így nem csoda, hogy Snoop Dogg és 50 Cent párizsi koncertjén is tiszteletét tette. Ők meg voltak olyan jófejek, hogy Barca mezt öltöttek az akkor még itt játszó csatár tiszteletére.

Mia Hamm (női labdarúgó legenda)

Az amerikai női labdarúgás legendája 2009 óta a Barca nagykövete. A nyári túra alatt egy jótékonysági kispályás mérkőzésen Peppel és Kobe-val is együtt játszott.

Drew Carey (színész)

Az itthon talán kevésbé ismert amerikai színész, fotós, műsorvezető nagy rajongója a focinak. Azt viszont nem értjük, hogy lehet valakinek egyszerre a kedvenc csapata a Barca és a Rangers.

Eddy Merckx (belga országúti kerékpáros legenda)

Öt Tour, öt Giro, egy Vuelta győzelem - röviden az egyik legnagyobb országúti kerékpáros eredményei. Saját bevallása szerint is Barca-drukker, többször kapott már ajándékot az aktuális elnöktől is.

José Carreras (tenor)

Barcelonában született a világhírű tenor, így kétség sem fér hozzá, hogy igazi culé.

Arantxa Sánchez Vicario (teniszező)

A kilencvenes években aktív, négyszeres egyéni Grand Slam győztes spanyol teniszezőnő is fiatal kora óta szorít a csapatért.

David Ferrer (teniszező)

Nadal után a második legjobb spanyol teniszező jelenleg, az idei barcelonai salakpályás döntője előtti este az Osasuna elleni meccsre látogatott ki.

Lewis Hamilton, Kazuki Nakajima, Michael Schumacher (F1-es pilóták)

Bill Gates (Microsoft alapító)

Őt valószínűleg kevésbé érdekli a Barca és a foci, de egy jótékonysági program keretében a csapat mellé állt.

Nelson Mandela (A Dél-afrikai Köztársaság ex-elnöke)

A csapat 2007-ben Dél-Afrikában játszott egy barátságos meccset, ami után meglátogatta az akkor 89. születésnapját ünneplő Nelson Mandelát, aki egy névre szóló mezt is kapott ajándékba.

Antonio Banderas (színész)

A malagai születésű színész 2009 tavaszán, a Sevilla elleni parádén volt kint (4-0, Iniesta egyik legjobb meccse egy góllal, három gólpasszal). A mérkőzés után azt nyilatkozta a hivatalos honlapnak, hogy ez a csapat megállíthatatlan, és szerinte triplázni fog.

Sean Connery (színész)

Az igazi James Bond 2005-ben járt a Camp Nouban, amikor a Barca a "Béke csapattal" (izraeli és palesztin játékosok alkották) játszott.

Paul Scholes (volt labdarúgó)

Bár sokak szerint ikonnak számít Manchester vörös felében, az idei BL-döntő után színt vallott kedvenc csapatát illetően.

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása