Tot El Camp

Nyomás utána!

2017. május 06. - Szvob.

barcavillarreal.jpg

 

Találós kérdés:

Mi történik, ha a LaLiga egyik legjobban védekező és a legjobban támadó csapata egymásnak esik, úgy, hogy mindkettőnek csak a győzelem a jó?

18:30-kor kiderül.

Legutóbb, mint tudjuk 1-1 sikerült Messi mentő szabadrúgásával a kerámiastadionban, ami jelen esetben nekünk maga lenne a nagybetűs, de a vilaiak is lemondhatnának a Sevilla botlásával lőtávolba került negyedik helyről végképp, így kifejezett éles meccsre lehet számítani.

A valenciaiaknak rossz hír, nekünk jó, hogy a januári mérkőzés főgonosza, Bruno Soriano kihagyni kényszerül a barcelonai kirándulást, sérülése okán. Talán kézilabda edzésen fordulhatott bele rosszul egy blokkba, vagy ilyesmi.

Hiányzik még Victor Ruiz és Sergio Asenjo, a sárga védelem két pillére és furcsa helyzet, de Soriano hiányában a Villarreal általában mélyebben védekezik és sokkal inkább a kontrákra helyezik a hangsúlyt, ami ha lehet nekünk még kellemetlenebb, különösen azokon a napokon, amikor semmi nem jön össze.

Barcelonában az állandó hiányzók hiányoznak (a kegyvesztett Monsieur, a nemlétező nevű Vidal és Rafi), a don játéka pedig még kérdéses, de talán egy félidőre jó lesz Busquets és Rakitic mellett, aztán, ha már minden rendben, tőlem jöhet akár Gomes is vagy anyám.

A védelem az idei legerősebb formájában áll majd fel, a szentháromságot pedig nem veszélyezteti jelenleg semmi.

hi-res-fb1e77d2740cec9d2d9e83388ac7a1f4_crop_north.jpg

Ugyan a Villarreal nem szerzett pontot 2010 óta a Camp Nou-ban, a koraesti találkozó nem tűnik első látásra könnyű meccsnek, mivel az éven rendre meggyűlik a bajunk a stabil védelmekkel, olyannyira hogy néha teljesen eszköztelenné válik a támadóhármas, minőségi kiszolgálás, a lassú, pontatlan és Mikszáth Kálmánt megszégyenítően könnyen olvasható passzok okán.

Forma:

Barcelona: LWDWWW

Villarreal: WWLWWW

Legutóbb:

Villarreal CF 1-1 FC Barcelona –2017. Január 8.

5ab374ae7d81c04fedcb271bd071342b_crop_exact.jpg

Várható kezdők:

Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar

Villarreal (4-2-2-2): Andres; Rukavina, Musacchio, Alvaro, Costa; dos Santos, Trigueros; Soriano, Samu; Bakambu, Sansone

Vezeti:

Sánchez Martínez

u.i.:

Mivel a Real eddig hozza kötelezőket, nincs más hátra, mint:

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása