Tot El Camp

FC „a legjobb otthon” Barcelona vs. Real „ezen is túl vagyunk” Valladolid 5:1

2019. október 31. - Szvob.

fbl-esp-liga-barcelona-valladolid-5db8bd1e91a1628826000001.jpg

Barcagála, örömfoci, Messi-ünnep. 

Marc-André „jó, mondjuk ezt elb@sztam” Ter Stegen – 6

Ugyan nem sok dolga akadt a mérkőzés nagy részében, aminek zömét kiválóan megoldotta, viszont a gólba úgy belebambult, mint Borkai a kamerába. Nem baj, ezzel emlékeztetett minket arra, hogy ő is ember.

 gran-falla-del-arquero-del.jpg

 

Nelson „bocs, Stéga” Semedo – 6

Az egyetlen elszenvedett gólban oroszlánrésze volt. Sajnos eladott labdák is kerültek, hogy legyen a németnek dolga, de aztán megnyugodott és a szebbik orcáját mutatta a Camp Nou közönségének.

 

Gerard „apu csatárnak szánt fia vagyok” Piqué – 8

Az emberek általában, ha elvégzik a dolgukat szórakozni mennek, ki moziba, ki játszani, Bendak kocsmába. No, Piqué, miután elvégezte a dolgát a saját tizenhatosán, az ellen tizanhatosához ballagott, hogy felszabadítsa magában a rég elfojtott támadót, hátha összejön egy gól. Sajnos nem jött, de a jutifali azért jár.

tm2orsj.gif

 

Clement „tanácstalan gólöröm” Lenglet – 9

Én bírom ezt a csávót, olyan érzelemdús, mint Steven Seagal erősebb napjain, viszont jómunkásember. Őszintén nem gondoltam volna, mikor jött, hogy ennyi van benne.

 reside-barcelona-vs-true-valladolid-990x557.jpg

 

Jordi „megyek-a-futok” Alba – 7  

Jó félidőt produkált a rágcsáló, segítségére volt Fatinak és De Jongnak is, a mozgása állandó mélységet és sebességet adott bal oldalon, ami ugyan gólt most nem eredményezett. Igaz, csak egy félidőt kapott, mivel óvatosságból lehozta őt Ernesto „akkor se rúgnak ki, ha csak Vidalt küldöm fel a pályára. egyedül. részegen.” Valverde.

 

Sergio „öreg rocker, nem vén rocker” Busquets – 8

Ugyan tömegek fenekednek a visszavonultatására, azért néha jó látni a régi Busit, aki az agyvérzést hozza az ellenre a könyörtelen nyomással és letámadással, a labdák gyors visszaszerzésével és a sebészi pontossággal. Kár, hogy csak igen ritkán látjuk már ilyennek.

 1184278240_jpg_0.jpg

 

Frenki „átjárja az Erő” De Jong – 8

A tökéletes középpályás. A támadásszervezéstől a kontrák megakasztásáig minden ott van a midikloriánjai között bekódolva, az elegancia és a higgadtság meg szerintem az apja vére. Akiről fingom nincs kicsoda, de iszonyú jól hangzott. Ernesto „nincs az a blama, amit ne húznék ki lábon” Valverde őt is leóvatoskodta a pályáról, gondolva a többi meccsre is.

 

Arturo „nem bírom, ha lecserélnek” Vidal – 8

Vannak emberek, akikben három szív is dobog (meg két máj). Ilyen Vidal is. Nincs elveszett labda, nincs visszafordításra nem érdemes helyzet, nincs leütközésre nem méltó játékos és ha egy labdát csak egy tökéletesen kivitelezett passé développé mozdulattal lehet a hálóba tessékelni, akkor azt úgy is kell. Köszi, hogy itt vagy!

 arturo_vidal_fc_barcelona_v_real_valladolid_ekp-chc1njgl.jpg

 

Lionel „mostanában inkább középpályásként gondolok magamra” Messi – 50

A kecskember belenyilatkozta a médiatérbe, hogy ő most már inkább csak középpályásként tekint magára és már jobban élvezi a játékszervezést és a kulcspasszokat, mint a kapu támadását. Én megvárom, hány gól és hány assziszt lesz a neve mellet, amikor majd hátvédként, aztán később kapusként tekint magára.

 1184246950_jpg_0.jpg

Luis „max egy félidő” Suárez – 7

Ugyan vert egy gólt a szomszéd labdájából, de valójában csak egy félidőt focizott. Az elsőben kizárólag a létszám miatt volt ott.

 

Ansu „ő még csak 17” Fati – 6,5

Jó volt látni, ahogy Lio gondoskodik a kis gidáról, figyeli, keresi, megjátssza, segít neki, terelgeti. Nem ez volt élete meccse, de volt két kapuralövése, amiből az egyikhez konkrét kapusbravúr kellett. Sajnos rohan az a nyomorult idő és már ő is 17.

 mini_2019-10-29-barcelona-valladolid-45.JPG

 

Cserék

Ivan „ne hozzatok már méltatlan helyzetbe, barmok” Rakitic - :(

Faszipántos helytállás, tökéletes gólpassz, szomorúság a szemében. Egy fantasztikus időszak végére kerül lassan valami értelmezhetetlen írásjel.

 1184278045_jpg_0.jpg

 

Antoine „Hahó! Nem hallják? Nem hallják?! Nem hallják...” Griezmann :o

Igazából teljesen döbbenten néztem, hogy Tóni ügyes, akar, jó helyen van, jó helyre fut, várja a labdát, csak épp, mintha láthatatlan lenne. Kicsit jobban értem most a csajom frusztrációját, amikor a kölyköktől sokadszorra is hiába kér valamit.

 

Sergi „kevés perc is perc” Roberto - :|

Csak a végén jött.

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása