Tot El Camp

Totál káosz

2012. október 21. - vigvik

Deportivo - Barcelona 4-5 (2-4)

Deportivo - Barcelona 4-5 (2-4)

Az jutott eszembe, amikor bemegy a székely bácsi az állatkertbe, sétálgat, majd hosszan elidőzik a zsiráf kifutója előtt. Nézi, nézi ahogy a jószág békésen eszeget, aztán egyszer megszólal: -Ilyen állat márpedig nincs!

Csak azt kellene eldönteni, hogy akkor a zsiráf a bírót, Valdést, Albát vagy úgy egészében a meccset szimbolizálja. Messi mindeközben egyre csak csócsálja a vattacukrot és zoo-csemegével kínálgatja a közelébe tévedő védőket.

Mert amikor a birkacsorda elkezdett legelészni a sztrádán -vágjátok, nem?-, és Jordi Alba beemelte a 3 kárót 6 pikkre, úgy hogy közben terített betlit szorongatott, és egyébként is Bang!-eztek, szóval akkor már kezdett derengeni, hogy ez az a vígjáték. De igazából az egész azért volt, mert Valdés bedőlt a vízipisztolynak, és kihívta a terrorelhárítást, holott az csak egy jedi-kard volt, ami egyébként sem létezik. Illetve nem is, mert a hülye rendőrök is benyalták az olcsó tréfát, vagy az is lehet, valamelyiküknek a gyereke abba a csoportba jár, és segíteni akart.

Ezek jártak a fejemben miközben csak feküdtem a kórteremben, mint egy darab fa, hisz a szűnni nem akaró erekció és a szívroham olyan tünetegyüttes, amihez legalább két nővérke kell (egy alul, meg egy felül "kezel"), és leginkább azon tűnödtem, hogy miképp is lett vége az alig fél órája oly' hevesen induló szexpartynknak, és hogy a kénköves pokolba kerültem ide. Nővérke helyett egy argetinul (olyan nincs) karattyoló törpe próbált furcsa gesztusokkal megnyugtatni, amitől érdekes módon egyáltalán nem múlt az erekcióm, pedig nem mondhatni, hogy olyan lennék, de még ha igen is, na szóval rá egyértelműen akkor se. Közben befutott egy újabb rendőr, aki kiosztotta a csávót, nekem meg újra felment a vérnyomásom, és akkor bejött a doktor Hernández. Illetve az már korábban volt.

Egyébként meg ha már zabálni megy az ember, akkor lakjon rendesen jól, még akkor is, ha a középkategóriás étteremről időközben kiderül, hogy kórház. Kilenc gombóc az tulajdonképpen elég, még akkor is, ha fele véletlenül cigányútra ment. Csak már arra nem emlékszem megint, hogy ki vágott hátba evés közben. Mindegy, kérek még egy korsóval, majd csak hazajutunk valahogy.

Valdés (éadiszerpípluszegy) - "Fiam, te olyan vagy, mint az anyád picsája: egyre csak nősz, azt egyre kevesebb benned az öröm." (Idézet valami magyar filmből.) Amúgy meg hosszúra nem kapunk ilyen messziről. Sasszé jobbra, sasszé balra - ez nem csárdás, oda kell érni.

Montoya (pluszmínusztangenskilencven) - Úgy fut, mint Michael Johnson. De most komolyan.

Song (egyrasszistabanán) - Ő volt a sztrádán a fekete bárány. Vagy nem.

Mascherano (könyökös) - Azért ennyi hibát elkövetni úgy, hogy közben tulajdonképpen nem csinálsz semmi rosszat... Ehhez is kell tehetség. Amúgy ez a rész nem vót viccös.

Alba (bérelthelyszilveszterkor) - Ez nem paradoxon. Ez antinómia. Előbbi a bűvész, utóbbi a varázsló, de ez már off. Duracell ultra plusz, Alexis a négyzeten, ki az az Alvés?

Busquets (nobeldíj) - Föl kell csűrni a fenébe, egy sárgát megér. Vagy ez része volt a tervnek? Kaotikus egy káosz ez. De amúgy meg Einstein az akkora koponya, hogy a burleszkben is feltalálja magát.

Iniesta (gyilokhogylegyenegy) - Chucky baba az viszont nem vígjátékba való figura, hanem horrorba. Legalább a kését ne vették volna el tőle.

Fabregas (9) - De mekkora lúzer az ilyen, hogy végre ki tud emelkedni, irgalmatlan nagy meccset játszik, de a szerencsétlen hülyék lelopják a showt a lábáról, és ráadásul még most is lecserélik. Mindegy, ő csak azért is kap pontot.

Villa (fröccssokszódával) - Jelenleg jobban örülnék egy kétszintesnek, mondjuk Costa Braván.

Tello (trafidetektor) - Egy gól és más semmi.

Messi (default10) - Ez a legszarabb vígjátékok sajátja, amikor a sorozatgyilkos űrlényt egy narancssárga-citromsárga jelmezbe öltöztetett satnya kis pöcs alakítja. Okosan megnézte, hol áll a kapus, aztán izomból bebaszta a léc alá. És ezt még ötször kétszer. Így történt bíró úr.

Adriano, Pedro, Xavi (fejvakarás) - És akkor ha még valaki esetleg tudta követni, hogy mi van, akkor pikk-pakk kicseréltek pár főszereplőt, mint a Barátok Köztben a Tildát. (Életem második traumája Antall József halála után.) Xavi állítólag 2010 május elseje után először adott bajnokin gólpasszt Messinek - ez a mondat lett a poszt egyetlen értelmes része, úgyhogy be is fejezem. A meccsről meg írjon tisztességes értékelőt, akinek két anyja van.

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása