Tot El Camp

II. Tot El Camp blogtalálkozó (frissítve)

2013. február 14. - totelcampblog

Pontosabban első. Izé. Elmondom hát a történetet: rövid időn belül a Jupiter egy vonalba kerüle a Marssal és a Földdel, és azok egy egyenesre esnek vala a Vénusszal s talán az Merkúrral is. Szóval összejött. Igen, Az Időpont. A Dátum. S ez bizony február 20-a, 18:30 vala, 20:45-től egybekötve az AC Milan elleni Bajnokok Ligája meccs odavágójával. De hogy is van ez?

Pontosabban első. Izé. Elmondom hát a történetet: rövid időn belül a Jupiter egy vonalba kerüle a Marssal és a Földdel, és azok egy egyenesre esnek vala a Vénusszal s talán az Merkúrral is. Szóval összejött. Igen, Az Időpont. A Dátum. S ez bizony február 20-a, 18:30 vala, 20:45-től egybekötve az AC Milan elleni Bajnokok Ligája meccs odavágójával. De hogy is van ez?

0. A 2. pontot magyarázandó: a blog hamarosan új szerzővel bővül! Kollektív okulásunk végett felkértük hőn szeretett csapatunk utánpótlásának legnagyobb magyarországi szakértőjét - csak a kétkedőknek mondom: túlzás nélkül -, egy mindannyiunk számára régi ismerős ifjú hölgyet, aki olyan témákkal és rovatokkal fog elkápráztatni titeket (és minket is), amelyekről álmodni sem mernétek! Na jó, mertek: érkezett is irányunkba ilyen felkérés - de biztosíthatok mindenkit: nekünk ez már hamarabb szöget ütött a fejünkbe. Bezony. Fogadjátok majd nagy-nagy szeretettel!

S ím, bastila már bemutatkozott!

Na és akkor:

1. Csak magunk leszünk. Mi, barcások. Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy az átmeneti közös célok miatt - egy bizonyos ember lesöprése egy bizonyos palettáról - meghívtuk a Mario Montival az Euróért nevű civil szervezetet, de nem kell aggódni, ők politikai akciótervük írása közben aligha zavarnak be.

2. A bloggerek közül jelen lesz johneagle, vigvik, jómagam, az egyelőre titkolt ifjú hölgy bastila és a szerkesztési munkában inaktív, de az organizációs feladatokban masszív támaszt nyújtó rhynn. És korántsem biztos, hogy ladlac ne futna be a végén!

3. Az időpont már fix, az izlandi vulkánok reméljük alszanak; ennek fényében rakosgassa mindenki a dolgait, ez a dátum lebegjen lelki szemeitek előtt! Ezért is a relatíve korai bejelentés. A fél hetes időpont meg azért, hogy a dolog valóban blogtalálkozóvá szublimáljon, hogy összerázódhassunk, együtt megihassunk néhány kör gránátalmalét és disznó limerickeket írjunk El Shaarawy nevére.

4. Ugyanakkor a pontos hely még szervezés alatt áll. Ami biztos: Budapest. És ezennel örömmel jelentem, a pontos hely is megvan: a Grund. Aki ennek hallatán nagyon cicceg, annak ígérem, el fogom mondani, hogy mi volt az az önző módon blogger szempontból nagyon előnyös paraméter, amiért erre esett a választás. Cím: VIII. ker. Nagytemplom utca 30.

5. A 4. pont miatt tessék majd rá-ránézegetni a posztra, frissítve lesz, pontos címmel, a koktél- és felesakciók paramétereivel, elérhető privát szobák számával...stb! Szóval, 18:00-20:00-ig happy hour lesz, melynek keretében sörök, koktélok, felesek féláron. Két tévé és egy nagy kivetítő villódzó képernyőjétől körülvéve fogjuk telehányni a padlót fogunk egymás nyakába ugrani Bartra mesterhármasát követően.

Látjátok, ők is lazítanak néha!

Majd elfelejtettem: szent célul tűzzük ki magunk elé, hogy most megtaláljuk egymást! Ennek részletei szintén később a következők.

Lesz rajtunk valamiféle azonosítást segítő póló (totelcampos, nickneves, népsportos, esetleg csapatmez), ezeket tessék figyelni. Javaslom azt is, hogy járassátok körbe a tekinteteteket: ki lesz feszítve a közelünkben egy Barca-zászló a miheztartás végett, sőt, ha netalántán leszegnétek fejeteket, úgy a padlón is árulkódó jeleket fogtok találni! Érdeklődni lehet továbbá majd a pultnál, hol is vagyunk, bár tekintettel arra, hogy ehhez át kell majd evickélni az asztalainkon, ezért aki idáig eljut a keresésben sikeres bloggertalálat nélkül, azt heves vállveregetések közepette ki fogjuk nevezni a Tot El Camp blog tiszteletbeli Sergio Ramosának. Aki pedig így sem találna meg minket, de ottjártát valamilyen módon tudja igazolni, annak a blog aranyozott John Terry emlékplakettjét fogjuk elküldeni postán.

Kötetlen, felhőtlen, beszélgetős estét tervezünk, elvégre nem gólyatábor ez és utazási iroda sem vagyunk, de ennek ellenére meghirdetünk néhány fakultatív programot:

1. Egy papírcetlin be lehet adni a "Tíz dolog, amit a legjobban szeretünk a Real Madridban" személyes preferenciasorokat. Őszintén reméljük, hogy egyetlen megoldás sem fog érkezni.

2. Vicc gyanánt már felvetettem, és mivel két igen képzett kolléga komolyan is vette, ezért ezennel nagy örömmel kiírom az I. Tot El Camp limerickversenyt! Tematikában ugyanakkor forduljunk félreérthetetlenül pozitív irányba - két kategóriában lehet indulni, az egyik pályázati cím: "Puyol testére szomjazom én", míg a másik: "Ó, istenek, miért nem születtem Messinek vagy legalább a fiának?". Akinek ezek nem mozgatják meg eléggé a fantáziáját, az kötöttebb műfajban írhat szonettet a Berlusconi, Fininvest, Marokkó, dildó, ráncfelvarrás szavak felhasználásával.

3. Jelentem, a blogtalálkozót kihasználva az asztalra csapunk és a pontozásokkal járó felelősség egy részét rátok fogjuk hárítani! Készüljön mindenki lélekben: interaktív értékelőt fogunk írni!

Jövő héten szerdán tehát: Veletek!

 

A várható kezdőcsapat:

TI - johneagle - vigvik - negaro - rhynn - Carla Rexach - ladlac (?) - TI

Kezdés: 2013. február 20., 18:30.

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása