Tot El Camp

Bajnokok Ligája: Sporting CP - FC Barcelona

2017. szeptember 27. - Szvob.

 

sporting-cp-vs-barcelona-champions-league-predictions.jpg

Győzelmi szériában látogatunk Portugáliába, hogy tovább növeljük az esélyt a csoportelsőségre. Juventustól megönbizalmasodva, Ernőbával a kormánykeréknél nem rosszak az esélyeink.

A portugál futball méltatlanul esik kívül a köz figyelmén, ezért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy amiről nem tudunk az nincsen, vagy nem érdemes róla tudni és amiről nem érdemes tudnunk az szükségképpen szar, tehát egy 0:6-os gála az elvárt eredmény ma este. Pedig a helyzet valójában nagyon nem ez. A ma esti ellen játékosállománya korántsem gyenge, az edzőjük (Jorge Jesus) pedig igazán rutinos mester, aki a Benfica élén többszörös bajnok volt és ilyen-olyan kupagyőztes 70% feletti győzelmi rekorddal.

A csapatból a már bizonyított portugál válogatott Patricio, a Real Madridtól kölcsönben ragadt Coentrão, a Barcát is megjárt Monsieur, az argentin válogatott Acuña, a szélső Gelson Martins, vagy éppen az aranycipőért Messivel fej-fej melletti versenyt futó Bas Dost megérdemlik a tiszteletet, arról nem beszélve, hogy a José Alvalade közönsége az egyik legveszélyesebb ellenfél, már ha a csapatok 12. tagjait vesszük számításba.

c.jpg

A Barca gála tizenegye várható a pályán annyi különbséggel, hogy a sérült Dembele helyett Dulifuli játszik majd, akinek az akaráson és a harcosságon túl fejben is össze kell szednie magát, hogy igazán értékes lehessen a csapat számára. A balszél különösen jelentős lesz, ugyanis ott jön majd szembe a fent már említett Martins, aki okozhat fejfájást a sebességével és idei gólérzékenységével, de Semedónak sem lesz könnyű dolga Acuñával, illetve a Busquets, Rakitic, Iniesta hármasnak sem a William-Battaglia duóval. Külön érdekesség lesz Lalyos egyéni mérkőzése a Cigissel.

the_smoking_man_x-files.jpg

Jeremy Mathieu már koncentrál

Fontos tény még, hogy a Barcelona a Juventust ütötte ki az előző körben, a Sporting padig az Olympiacost győzte le. Mindkét csapat 3-gólt rúgott, de a Sporting kapott is kettőt, mi pedig nem.

Bibibi.

846141976_0.jpg 

Kedves nézőink, nézzük!

 

Várható kezdők:

Barcelona (4-3-3)

Ter Stegen; Semedo, Piqué, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Deulofeu, Messi, Suárez

Sporting (4-2-3-1)

Rui Patrício; Piccini, Coates, Mathieu, Coentrão; William, Battaglia; Martins, Fernandes, Acuña; Dost

 

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása