Tot El Camp

La Liga 3. forduló: FC Barcelona - espanyol

2017. szeptember 09. - Bendak

djokbkixgaacgae.jpg

Szia Oszmán. Hm. Hivhatlak Oszinak? Pöti Oszi? Maradhat? Nem? Mindegy, marad. Gyere. Körbevezetlek. Jó, hogy jösz. Már kezdtünk aggódni mi lesz velünk Depardieu-vel a bal szélen. Ja bocs, te még nem tudod melyik Depardieu. Nem, nem a kövér alkoholista. Ez majd csak lesz. Mindegy, majd elmonom azt is.

Nah, a kölyökképű az pulga, a nem kölyökképű meg ladlac.. Az John, az meg vigvik. Egyszer voltak a tévében 3 percet, szóval nekik előre kell köszönni. Ez meg szvob. Na, nála vigyázni kell, ha grátisz fuvart ajánl, mer jön a cigi meg metál az arcba. Azok ott a kommentelők, az meg egy taliga aprómajom. Eddig oké? Jó, megyünk tovább.

Ez itt a kert szentély, a Camp Nou. Jah, bazi nagy. Lassan újra kéne polírozni tényleg, de még mindig fiszifaszán néz ki. Ma itt játszunk az orkok ellen. Igen-igen, eszpanyol. Kicsivel irjuk. Na, majd róluk is mesélek.. később. Gyere, megyünk az öltözőbe. Az ott Leó. Neeem, nem autista a csávó, csak amikor klónozták, ilyen szociális skillekre nem igazán figyeltek oda. Most épp nem akar hosszabbitani. Az meg Andrés. Őt se hiszem, hogy anya szülte, ő sem akar hosszabbitani. Az a jóllakott óvodás meg az elnök, vele már találkoztál, ugye? Na, őt meg mi nem akarjuk, hogy hosszabbitson. Mit miért? Mert töketlen. Nem úgy töketlen. Hülye! Nem heréltünk ki senkit.. még. Így született. Ah, mindegy. Gyere, megyünk tovább. Az aki állandóan röhög az Piqué. Aki sosem, az meg Masche. Hogy ki a szakállas aki csúnyán néz rád? Az Arda. Hát, tulajdonképpen félig oszmán, vagy mi, szóval akár haverok is lehetnétek... De mivel az ő helyére (is) hoztunk. jobb lesz, ha néhány hétig zárod az ajtókat otthon, és a kebab árusokat is kerülöd. Na, tovább, mert mindjárt meccs van. Az ott a francia delegáció, őket már ismered. Dinnye úr, meg a monsieur Csokiszörny. Ő már kabalaállat státusban van. Az meg a dagi. Tizenhatoson kivül használhatatlan, kapu előtt viszont harap. Ki van még itt. Az, aki olyan bambán néz, az Gomes. Nála ez a gyári beállitás, cserébe mi is igy nézünk rá... igaz, más-más okból. Majd Te is így fogsz. Jóvan, a többieket majd máskor. Te jösz. 

dgnfz2gxuaa5q9j.png

Gyors vagy, mi? Fasza. Jobb, vagy bal lábas? Nem tudod? Hát, ember itt már játszottak mindenféle Duglaszok, meg Matyiők, de ilyet még nem hallottam.. Ja, hogy mindkettő. Húsz évesen. Hm. Az nem rossz végül is. És hol szeretsz játszani? Elöl? Mi az, hogy elöl? Ezt se tudod? Téged se az eszedért vettünk Te gyerek.. Jó, akkor úgy kérdezem, hogy értsd: Merrefelé szeretsz szaladni a labdával? Az is mindegy? Mondjuk 100 millióért tényleg jobb, ha bármerre. Cselezni is tudsz. Pff. Beszarás. Jóvan, mindegy is. Csacsogjunk az orkokról, mert mindjárt jönnek.

Jobb helyeken már a szagukról is felismerik őket. Nemrég jött valami kinai fószer, az pumpálja most beléjük a dellát. Úgy néz ki, mintha Kim Jong-un egyik unokatestvére lenne. Idén igazoltak akciósan ezt-azt. Visszajött pl. az a hülye hajù Sergio Garcia. Nekik Ő a helyi „nagycsávó”, pedig ha tudnák, hogy mi neveltük ki... Még katarba se kellett, onnan zavarták vissza teveháton. Jött még valami Naldo gyerek hátra, meg egy-két arc a cserepadra. Van megint ex-reálosuk, a Ganéró. A szociktól kukázták ki, ingyen. Mi van még. Ja, a jó meg a rossz hír. Mivel kezdjem? A rossz hír, hogy az egyik bazi nagy tahó állat - Diop - még mindig itt van, jó hír viszont, hogy a másik bazi nagy tahó állat - Caicedo - elhúzott. Digókhoz.

messi_vs_espanyol.jpg

Van még az a Piatti gyerek. Hmm. Hogyan magyarázzam el ki az. Olyan Tesco gazdaságos Messi... Argentin, kicsi, bal lábas, gyors... érted. Egyébként nemrég átfutott a fejekben, hogy megvesszük az egészt bagázst, aztán elhajtjuk őket valami sóbányába melózni, a stadiont meg oda adományozzuk valamelyik asszonykórusnak és három raklap befőttel rájukszögeljük az ajtót.. Hangulat ugyanolyan siralmas lenne.

No, Oszi fiam, Ernőbá már keres. Iparkodj melegíteni, aztán párszor kócold össze a lábukat a szélén. Meccs után meg egyél pörköltet, aztán fojtsd le egy kis kolbásszal meg hurkával, mer' Madridban ilyen lábakkal összehajtogatnak majd, mint a taknyos zsepit. Crochet, crochet pöti Dembélé. Avant!

 FC Barcelona - Espanyol 

Kezdés: 20:45

Várható kezdőNk:

 Ter Stegen - Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Iniesta, Busquets, Gomes - Paco, Messi, Deulofeu

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása