Tot El Camp

Szégyen

2018. május 16. - Szvob.

 

10017735.jpg

 

Minden Egész eltörött,

Minden láng csak részekben lobban,

Minden szerelem darabokban,

Minden Egész eltörött

 

Minden elveszett, minden oda, semminek semmi értelme. Lószart sem ér sem a bajnokság, sem a kupa, csak a veretlenség lett volna a valami, vagy a BL, de mindkettőt elbaszta a „mester”, meg a „csapat”.

Senki nem tiszteli Iniestát, hogy így belerondítottak a búcsújába? Senkit nem érdekelnek már a szurkolók?

Ezek a túlfizetett sztárok nem lehetnek fáradtak, ezért kapják a fizetésüket, nem lehet fontosabb a nemzeti csapat, a VB, nem lehetnek motiválatlanok egy megnyert kupa és egy megneyert bajnokság után, 43 veretlen bajnoki után, mert csak egy dolog lehet a fontos,

hogy mit mondanak holnap a Reálos kollégák/ismerősök/osztálytársak nekünk.

Ezzel kellene foglalkoznia Valverdének, bazmeg a rotáció helyett, hogy mi, szurkolók, verhessük a nyálunkat holnap valamire, ami a Reálnak nincs. Illetve van, de az nem olyan.

Valverdének és a csapatnak figyelembe kellene vennie, hogy nekünk holnap bele kell néznünk az emberek szemébe, akik majd a hátunk mögött kuncognak, hogy bazmeg mekkora szar már a csapatod, he, hogy egy megnyert kupa és megnyert bajnokság után, 43 veretlen bajnoki után kikaptak egy Levantétól, érted, gecc’, hát mi már ez, érted.

És nevetnek rajtunk.

És mi égünk, mint a rongy, hogy egy megnyert kupa és megnyert bajnokság után, 43 veretlen bajnoki után kikaptak egy Levantétól.

Kókler ez is, nem Barca szint. Mi a faszomat rotálgat? Minek teszi be ezt a köcsög Minát? Miért nem bírja már felrakni a gálakezdőt? Ez ennyit tud? Húzzon el a picsába, Klopp kell ide. Nem ez a búbánatos fasz, álomgyilkos. Mit képzel magáról? Tönkreteszi az álmomat.

Messi is hol volt?

Neki is ezzel kellett volna foglalkoznia, nem a faszomtuggya milyen orvosával Olaszba’, meg, hogy mi lesz a VB-n, mikor nekem majd, bazmeg, magyarázkodnom kell holnap. Nem érdekel, hogy a hátán vitte a csapatot egy megnyert kupa és megnyert bajnokság alatt, 43 veretlen bajnoki alatt, ennyi pénzért pihenjen egy nap alatt kettőt, oldja meg és legyen ott, mikor nekem szükségem van rá, mert bazmeg nem érti, hogy nekem milyen lesz holnap. Leszarja. Neki mindegy! Nem ő fog ott állni a röhögő Reálosok előtt, hanem ÉN!

ÉN!

Az egész csapat egy rakás szar volt amúgy, az edzővel együtt. Nem igaz, hogy már ezt a két meccset nem lehetett keményen megnyomni, itt volt a történelmi siker, hogy veretlenül hozzuk le a szezont. És nem, bazmeg, ezeknek ez semmi. Ezeket ez sem érdekli. Kit érdekel a bohóckupa, mikor a Reál behúzza a BL-t? Kit érdekel a bajnokság, mikor a Reál behúzza a BL-t? Kit érdekel, mikor nekem holnap szar lesz?

Húzzon a picsába mind. De leginkább Bartomeu, aki ezeket idehozta.

#mindenkiout

 ______________________________________________

 

Aki a fentiekkel egyetért, annak javaslom blog követésének a leállítását és egy másik csapat, másik mez, másik klub követését.

Mi kitartunk a bajnokcsapatunk, a kupagyőztesünk, az edzőnk és az aranycipősünk mellett.

Siempre.

 

1-3.jpg

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása