Tot El Camp

Az első

2011. augusztus 13. - johneagle001

Miután nagy-nagy tisztelettel, meleg és őszinte szavakkal megemlékeztünk az előd (som un) munkásságáról és kiválóságát méltattuk (=ezennel letudva), máris bemutatkozunk: mi vagyunk az új Barca blog a népsport internetes felületén (=rám lőcsölt feladat kipipálva).


Pár fontos kérdés letisztázása:

Miért lettünk?

Különböző sajnálatos események folytán huzamosabb ideje nincs már Barca felület a népsporton, ezt a helyzetet kívántuk orvosolni. (=Csak.)

Miért vagyunk?

Hogy a népsport ne maradhasson a Barca-ról szóló megfelelően igényes blog nélkül. (=Miért ne lennénk?)

Mit csináltunk eddig?

Mindannyian számtalan minőségi írott munkát jelentettünk már meg, nem csak a népsporton, de egyéb internetes oldalakon is. (=Persze csak kommentelőként, de ott is mindenki lehurrogott minket a dilettantizmusunk miatt.)

Mit csinálunk ezután?

Megragadjuk a lehetőséget hogy megmutassuk magunkat ezen az új oldalon is, igyekszünk megfelelni a felénk támasztott elvárásoknak igényes írásművek elkészítésével. (=Beírjuk a legnagyobb okosságokat, aztán mindenki elmehet a fenébe.)

Van-e közöttünk madridista?

Természetesen nincs. (=Bérletem van a Bernabéu-ba, de majd pont veled közlöm.)

Arsenal, Inter, Chelsea, esetleg MU szurkoló?

Csak ismételni tudom magam: természetesen nincs. (=Van a bandában vagy tíz különböző csapat szurkolója.  Örültünk, hogy nagy nehezen rávettünk pár hülyét, aki hajlandó heti két szem sós mogyoróért cserébe ide írogatni.)

Fogunk-e majd törekedni a hitelességre, a tényszerűségre, hogy méltóképpen lehessünk a csapatunk hangja?

Mindenképpen, ez az egyik alapelvünk. Igyekszünk majd, hogy a hitelességünk legyen a fő ismérvünk, de tökéletesek nyilván nem vagyunk (=Ha nem lennének tele az írások tárgyi tévedésekkel, mibe köthetne bele a sok okostojás?)

Fogunk-e majd eleve provokatív céllal üzeneteket intézni a riválisok felé?

Alapvetően nem célunk ez. De ha elég kitartóan küldik felénk a negatív tartalmú üzeneteket (és még életünk párjának is fájt a feje előző este), akkor esetenként nem kizárt egy-egy élesebb ellenreakció részünkről. (=Ha nem csinálnánk hetente a botrányokat, ki a fene figyelne ránk?)

Fogunk-e majd érdekességeket bemutatni a csapatról, a klubról, ezen felül pedig egyedi véleményeket, meglátásokat közvetíteni a méltán tisztelt olvasótábor felé?

Természetesen mindegyikünk célja az általunk mélységesen tisztelt és igen-igen szeretett olvasótábor minél magasabb szintű kiszolgálása. (=Eztet mondták, hogy benyalás legyen benne.)

Fogunk-e majd érdekes, olykor megindító, olykor vicces videókat, ezen kívül interjúkat leközölni a játékosokról, a csapatról és a klubról?

Természetesen, hiszen mindez szorosan kapcsolódik a Barca-hoz és az olvasók is igénylik. (=Ha már rohadtul nem lesz senkinek ötlete, valaki erőt vesz magán és megpróbál összetákolni valami vackot.)

Fogunk-e majd olvasóink véleményét figyelembe véve - alkalmanként - általuk javasolt témákról szóló anyagokat is leközölni?

Természetesen. Mint mondtam, célunk semmi más, csakis olvasóink minél magasabb megelégedésére végezni munkánkat. (=Egy benyalást mondtak, de hátha van olyan hülye, aki az elsőt nem vette észre.)

Fogunk-e majd a játékosok magánéletével kapcsolatban írásokat szerkeszteni?

A jó ízlés keretein belül mindenképpen, de egyáltalán nem célunk a bulvár kategória felé mozdulni. (=Az elejére mindig bedobunk valami formás bigét, aztán majd úgyis kattintgat a nép, mint a bolondok.)

Fogunk-e majd a csapat mérkőzései előtt és után azokról írásokat leközölni folyamatos rendszerességgel?

Természetesen. A blog alapja az, hogy a szurkolóknak elmondhassuk - reményeink szerint figyelemre érdemes - véleményünket a meccsekről, illetve ezzel együtt lehetőséget adjunk számukra, hogy kommentek formájában ők is megtehessék ezt. (=Ezek a hülye spanyol meccsek mindig későn vannak, általában megnézni se szoktuk azokat. Majd másnap írunk valami böffenetet, hátha eltaláljuk legalább a végeredményt.)

Reméljük-e, hogy valaha is elérhetjük azt az igen-igen magas színvonalat, amellyel az elődünk kápráztatta el az ország Barca közösségét?

Célunk természetesen az, hogy lehetőségeinkhez képest minél közelebb kerülhessünk ahhoz az olvasói megbecsüléshez, amelyet az előd méltán kiérdemelt. (=Mink vagyunk a legnagyobb ászok, oszt' ennyi.)

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása