Tot El Camp

Campeones! Campeones! Campeones?

2018. április 29. - johneagle001

maxresdefault_8.jpg

Azt hiszem, a mai az első pillanat a szezonban, amikor(tól) teljesen érdektelenné válik számunkra az, hogy az ellenfél milyen erőt képvisel, mi az eredménysora, milyen a formája, kik a sérültjei, kik nem, illetve, hogy milyen volt az egymás elleni eredményünk legutóbb. Kérdés itt most már csak egyetlen egy van: mikor leszünk a 2017/18-as szezon visszavonhatatlanul egyértelmű bajnokai?

Mert most már nincs más hátra, kizárólag ez. Aztán jöhet majd a levezető szakaszban, hogy Valverde lehetőséget ad a második keretnek élesben is játszani, ezzel együtt pedig az, hogy minden esélyt megad a világbajnokság előtt az első keretnek kipihennie magát. Illetve ahogy ezt leírtam, már vissza is vonom.

Mert a bajnokság - most már - mihamarabbi lezárása mellett vár még ránk egy érdekes feladat: a Real elleni bajnoki egy hét múlva. Majd fogunk még arról is beszélni, hogy lesz-e sorfal, nem lesz-e sorfal, jár-e a sorfal, vagy se, de ezentúl is lesz még egy pikantériája a szezonnak: hazai pályán már bajnokként legyőzni őket. Hogy miért? Miért ne? Esetleg: mercsak!

fc-barcelona-campeones-de-liga-del-la-54758595.jpg

Ma este pedig már egy döntetlen esetén is kimondhatjuk: bajnokok vagyunk, illetve duplázni tudtunk 2017/18-ban!

Spanyol bajnokság, 35. forduló:

RC Deportivo La Coruna - FC Barcelona

Tv: Sport1 20:45

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása